Varför ska man välja Aleppotvål?

aleppotvål

Aleppotvål passar alla hudtyper och är fantastisk för dig som har torr hud. Aleppotvålens två magiska ingredienser är olivolja och lagerbärsolja. 

Två magiska ingredienser

Lagerbärsoljan är känd för sina antibakteriella, antiseptiska och lugnande egenskaper. Den återfuktar samtidigt som den rengör och man slipper den strama känslan efter tvätt. Denna olja är perfekt för torr och känslig hud. Effektiv mot mjäll och akne!

Olivoljan, huvudingrediensen, är en mild rengörare som ger näring till huden. Mängden antioxidanter gör denna ingrediens särskilt bra på att skydda och återfukta huden. Den lämpar sig speciellt för dig med eksemhud och klåda.

En skonsam rengörare som är rik på vitaminer

Aleppotvålen innehåller alla vitaminer som vår hud behöver: vitamin A för immunförsvar, normal hud och slemhinnor, vitamin C för hudvävnader, vitamin E som antioxidant och vitamin F för näringsrika fettsyror. Dessutom sänker den långa lagringsprocessen Aleppotvålens pH-värde, vilket gör den skonsam och läkande.

Den är allergivänlig då den endast innehåller naturliga ingredienser och är parfymfri. Många använder den för tvätt av sina barn och hundar just av denna anledning.

Multifunktionell och snäll mot miljön

Dessutom är tvålen en multifunktionell produkt då du kan använda den som schampo, kroppstvål, ansiktsrengöring, raklödder och till och med för tvätt av kläder. Hundägare älskar att använda den för tvätt av sina lurviga vänner! 

Aleppotvålen är gjord på 100 % naturliga ingredienser. Den är bra för både dig och vår planet, eftersom den är biologiskt nedbrytbar och klassas som en zero waste produkt. En win win för människa och miljö!

Få 25% i rabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 25% i rabatt på din nästa beställning, och ta del av våra senaste nyheter, produkter och tips&tricks.

Handgjord, ekologisk och certifierad

Mjukgörande
Eanna Aleppotvål

Upptäck våra mjukgörande kvalitetstvålar. De naturliga oljorna mjukgör och återfuktar känslig hy och torrt hår.

Varukorg
Rulla till toppen