Vår vision är att få erbjuda välbefinnande och naturlig skönhet till den miljömedvetna kunden, med autentiska kvalitetsprodukter skapade med omsorg för konsumenten såväl som för jorden. We are wellness inspired by nature.

Vår bakgrund

Eannas historia började 2020, men dess rötter sträcker sig mycket längre tillbaka i tiden. Redan på 1800-talet började Fansa-familjen, en av de mest kända familjerna i branschen, producera och sälja högkvalitativ Aleppotvål. Traditionen och arvet att sprida denna historiska och äkta Aleppotvål förs idag vidare av en av våra grundare Nour Fansa och av oss på Eanna. Landskapet för Aleppotvål idag skiljer sig dock mycket från när Nours förfäder var aktiva. Tvålindustrin har förändrats och det är allt svårare att hitta rena ekologiska ingredienser i djungeln av produkter. Vi är fast beslutna att återföra Aleppotvålens arv och äkthet till miljömedvetna konsumenter.

Vår vision

Vår vision är att erbjuda välbefinnande och naturlig skönhet till den miljömedvetna kunden, med autentiska kvalitetsprodukter skapade med omsorg för konsumenten såväl som för jorden.

Vårt uppdrag

Vi vill möjliggöra för människor att gå över till naturliga produkter genom att erbjuda en naturlig och lyxig upplevelse utan att gå miste om kvalitet och hållbarhet.

Våra värderingar

Giving back to nature

Vi är dedikerade till att göra en positiv inverkan på vår miljö och alltid tänka hållbart under hela resan från tillverkning till att tvålen ligger i din hand. Vi är transparenta om hur tillverkningen går till och vilka ingredienser som ingår. Eanna stödjer även Vi-skogen som genom trädplantering hjälper människor ur fattigdom och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Våra värderingar

Erbjuda äkta kvalitetsprodukter

Du ska alltid kunna lita på att våra produkter är av hög kvalitet och att Eannas Aleppotvål är gjord enligt det traditionella hantverket av syriska tvålmästare. Våra produkter ska kännas autentiska och tillverkade med omsorg, med hänsyn till varje detalj i upplevelsen. Från att bli introducerad till Eanna, till att upptäcka vårt erbjudande, köpa och slutligen använda våra produkter.

Våra värderingar

Dela kunskap

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda naturliga och miljövänliga produkter, fria från konstgjorda ingredienser och tveksamma tillsatser. Vi vill utbilda våra kunder om våra produkter och varför de sticker ut som de bästa alternativen i en industri som idag är full med produkter som gör mer skada än nytta för vår miljö.

Våra värderingar

Skydda Aleppotvålens arv

Vi vill stödja och skydda Aleppos tvålindustri och arv. Eftersom vår Aleppotvål tillverkas enligt det traditionella hantverket i Syrien så stödjer vi den hårt drabbade tvålindustrin i Aleppo.

Teamet

För oss handlar det om en familjetradition som bevarats under flera generationer och vi är fast beslutna om att föra denna tradition vidare.

Eanna är ett svenskt företag som grundades 2020 för att möta den ökade efterfrågan på hållbara ekologiska kroppsvårds- och skönhetsprodukter. Vi tror på naturliga och hållbara produkter av hög kvalitet – utan kemikalier och tveksamma tillsatser. Eanna Aleppotvål är en av dessa!

/ Rebecca, Tarek, Juha & Nour

Rebecca Killiner
tarek hamou
juha silventoinen
nour fansa
Varukorg
Scroll to Top