Multifunktionella produkter – en stor trend inom skönhet

minimalism

Multifunktionella produkter har blivit alltmer populära de senaste åren och med goda skäl. Dessa produkter kan användas för att vårda din kropp, hud och hår på flera olika sätt, vilket gör dem både praktiska och kostnadseffektiva.

När det gäller skönhet och kroppsvård, kan multifunktionella produkter vara ett utmärkt alternativ för de som har en hektisk daglig rutin och inte har tid att använda en mängd olika produkter. Genom att använda en produkt som har flera funktioner i en, kan du spara tid och pengar. Vi vill inte ha överfulla badrumsskåp och komplicerad kroppsvård. Vi ställer också högre krav på att produkterna ska vara naturliga och hållbara för både miljö och kropp.

Skinimalism

Trenden går också mot något som kallas skinimalism. Termen skinimalism syftar till enkel hudvård som består av endast ett fåtal produkter som uppfyller flera syften. CNN Underscored skriver: 

“The term has been around since early 2021, appearing on TikTok and in beauty subreddits, and is now being embraced by the industry at large. Beauty brands are touting minimalist skin care regimens with highly effective, often multitasking, products packed with actives. The goal of skinimalism is to support healthy, balanced skin with an uncomplicated, targeted course of treatment consisting of usually three to five products.”

Fördelar med multifunktionella produkter

Fördelarna med multifunktionella produkter är många. De är inte bara praktiska och tidsbesparande, men de kan också spara dig pengar eftersom du inte behöver köpa flera produkter.

  • Du sparar tid genom att förenkla din dagliga skönhetsrutin.
  • Du sparar pengar då du behöver köpa färre produkter.
  • Perfekt för resan! Du slipper ta med flertalet produkter i bagaget. 
  • Bra för miljön. Mindre konsumtion är bättre för miljön.

Vi gillar enkla och hållbara produkter som är snälla mot kroppen och miljön. Att du även kan använda en produkt för flera områden är ännu bättre!

Aleppotvål – mer än bara en tvål!

Aleppotvål är en multifunktionell produkt eftersom den kan användas för att rengöra både kropp och ansikte, samt fungera som schampo och raklödder. Den är gjord av naturliga ingredienser som olivolja och lagerbladsolja, vilket gör den mild och skonsam för kropp och miljö. 

Aleppotvålens mångsidighet gör den till en praktisk produkt för den som vill minska antalet produkter i sin badrumshylla och spara tid och pengar. Eftersom Aleppotvålen är mild och naturlig, passar den också för personer med känslig hud eller allergier mot vissa kemikalier som finns i vanliga tvålar och schampon.

Många hundägare väljer också att använda Aleppotvål för tvätt av sin hund eftersom tvålen är parfymfri och naturlig och därmed bra för hundens känsliga luktsinne och päls.

Du kan till och med använda Aleppotvål för tvätt av kläder!

Källor: 

*Skinimalism: CNN Underscored, https://edition.cnn.com/cnn-underscored/beauty/skinimalism-beauty-trend 

Få 25% i rabatt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 25% i rabatt på din nästa beställning, och ta del av våra senaste nyheter, produkter och tips&tricks.

Handgjord, ekologisk och certifierad

Mjukgörande
Eanna Aleppotvål

Upptäck våra mjukgörande kvalitetstvålar. De naturliga oljorna mjukgör och återfuktar känslig hy och torrt hår.

Varukorg
Rulla till toppen