Två fantastiska gåvoset.

Skäm bort någon nära, eller varför inte dig själv, med ett gåvoset med underbara och genuina produkter för kropp, hår och själ.

Två fantastiska gåvoset.

Skäm bort någon nära, eller varför inte dig själv, med ett gåvoset med underbara och genuina produkter för kropp, hår och själ.

Eanna Aleppotvål

Upptäck vår handgjorda tvål skapad av oliv- och lagerbärsolja. Tack vare dess naturliga ingredienser är den snäll mot både din kropp och mot miljön. Den passar alla hudtyper och är fuktgivande och mjukgörande och dessutom full av antioxidanter! Eanna Aleppotvål är också certifierad med Cosmos Organic.

Låt oss presentera Eanna Aleppotvål

Upplev en känsla av välbefinnande och lyx med tvålar gjorda på ett 4000 år gammalt recept.

Mångsidig

En tvål för flera användningsområden.

Aleppotvålen är en fantastisk tvål eftersom den har flera användningsområden. Den kan användas som kroppstvål, schampo, raklödder och till och med som tvättmedel för kläder!

aleppotvål

Enkel

Endast tre ingredienser.

Vår tvål innehåller endast tre ingredienser och passar alla hudtyper. Tvålen är ekologisk och har certifierats med Cosmos Organic. Den är helt naturlig och  innehåller inga knepiga tillsatser såsom konserveringsmedel, palmolja eller färgämnen.

Hållbar

Hållbarhet i fokus.

Våra produkter är snälla mot naturen och mot dig. Vi använder endast miljövänliga ingredienser och hållbarhet genomsyrar våra val hela vägen från produktion till förpackning. Eannas Aleppotvål är också certifierad med Cosmos Organic.

forest green
Nour fansa

Autentisk

Syriskt hantverk och tradition

Redan på 1800-talet började Fansa-familjen, en av de mest kända familjerna i branschen, producera och sälja högkvalitativ Aleppotvål. Traditionen och arvet att sprida denna historiska och äkta Aleppotvål förs idag vidare av en av våra grundare Nour Fansa och av oss på Eanna. Eannas Aleppotvål är tillverkad enligt det traditionella hantverket av vår syriska tvålmästare.

Hitta den rätta Aleppotvålen för dig!

Procentsatsen som står på tvålen avser mängden lagerbärsolja. Eanna Aleppotvål finns i fyra olika procentsatser. Här är en enkel beskrivning av våra tvålar som gör det enklare för dig att hitta den tvål som passar just ditt behov!

Normal hy

Denna tvål innehåller 15% lagerbärsolja och passar perfekt för dig med normal hud och hårbotten. Den kan användas till handtvätt, hårtvätt och kroppstvätt.

Kombinerad hy

Den klassiska Aleppotvålen! Denna lämpar sig bra för dig med kombinerad hud som kan vara fet på vissa områden och torr på andra.

Torr hy

En tvål som hjälper mot torra händer och hårbotten. Perfekt under vintermånaderna i Sverige. Denna tvål fungerar också mycket bra som raklödder med sina lugnande och mjukgörande egenskaper.

Känslig hy

Denna lyxtvål innehåller 55% lagerbärsolja och är en riktigt vårdande och fantastisk mjukgörande tvål som lindrar klåda och lugnar hårbotten. Bra för dig med problemhy.

Vad säger våra kunder

Läs om vad våra kunder tycker om Eanna Aleppotvål och hur deras upplevelser har varit.

“Tvålen är fantastisk! Jag använder den dagligen och huden känns ren och fräsch, och tvålen känns även väldigt skonsam särskilt nu under vinterhalvåret. Rekommenderas starkt.”

Cecilia
Stockholm, Sverige
cecilia

Recensioner

0
4.5/5
Thomas
Thomas
Läs mer
Aleppotvålen hjälpte mig med min torra hud som jag framförallt led av under vinterhalvåret i Sverige. Rekommenderas!
Anna
Anna
Läs mer
Len. Härlig. Frisk. Med dessa tre ord vill jag beskriva tvålen. Den löddrar härligt i handen och passade min hud perfekt.
Alexandra
Alexandra
Läs mer
Den känns lyxig men ändå så enkel! Förhöjer duschupplevelsen!
Remi
Remi
Läs mer
Detta är den perfekt presenten till någon och framförallt till dig själv! Jag är ett stort fan av naturliga produkter med korta ingrediensförteckningar.
Föregående
Nästa

Vi ger tillbaka till naturen genom att donera en del av våra intäkter till Vi-skogen.

VEGANOK certifieringen innebär att inga ingredienser är av animaliskt ursprung.

Cosmos Organic är en certifiering för ekologisk och naturlig kosmetika som du kan lita på. 

Våra produkter är handgjorda enligt traditionella metoder och tillvägagångssätt.

Eanna accepterar inga djurtester och vi använder enbart veganska ingredienser.

Vårt löfte till miljön.

Flera av Eannas värderingar handlar om hållbarhet – det säger lite om hur viktigt vi tycker att det är. Eanna Aleppotvål är Cosmos Organic certifierad och 100% naturlig och biologiskt nedbrytbar. Det är en enkel tvål med endast tre ingredienser. Den har också många användningsområden, vilket förenklar din skönhetsrutin och förkortar inköpslistan.

Vi vill även ge tillbaka till naturen, vilket vi bland annat gör genom att ge en del av våra intäkter till organisationen Vi-skogen. Läs mer om Vi-skogen.

Vilka är vi

Vi vill förenkla din dagliga hudvårdsrutin med välgörande och miljövänlig kroppsvård.

Varukorg
Rulla till toppen