Vill du samarbeta med oss?

Vi letar efter samarbetspartners som värdesätter långsiktiga relationer och som har intresse för ekologiska produkter.
Om du tycker det låter intressant och vill höra mer, fyll i era kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss.

Hör av dig!

Våra produkter säljs hos spahotell och utvalda butiker. Du är varmt välkommen att kontakta oss så hör vi av oss inom 48 timmar – oftast snabbare! Vi ser fram emot att få prata med dig!

  Varför samarbeta med oss?

  Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra samarbetspartners och vi tror på att en nära relation leder till ett framgångsrikt samarbete. Vi är måna om att ni som återförsäljare inte bara får uppleva produkter av hög kvalitet utan även får en service utöver det vanliga.

  Grundat och verksamma i Sverige

  Vi är ett av få svenskgrundade företag som säljer Aleppotvål, som dessutom har Cosmos Organic och den ovanliga procentsatsen 55%.

  Marknadsföringsstöd

  Vi ger er tillgång till marknadsföringsmaterial och insikter. Vi skriver även gärna om er i våra sociala medie kanaler och i vårt nyhetsbrev samt delar er logga på vår hemsida.

  Mer än bara ett samarbete

  Vi vill tillgodose våra återförsäljares behov till 100% genom ett nära samarbete och kontinuerlig kontakt.

  Hitta Återförsäljare

  Vad säger våra återförsäljare

  Eanna har varit leverantör till oss i flera år och det är väldigt kul. Det är ett härligt gäng bakom Eanna och deras aleppotvål är ljuvlig! Det finns en bra bredd av tvålar med olika procent av lagerbärsolja att välja mellan. Det är också väldigt kul att de kommit med en flytande aleppotvål, som inte bara är trevlig att löddra in sig med utan har också en snygg förpackning!

  Vi har erbjudit Eanna aleppotvålar i vår butik och webshop ett bra tag och de är både vackra att se på och mysiga att använda och är populära hos våra kunder. God service med företaget är något vi alltid uppskattar extra mycket. Att kunna erbjuda Aleppotvålar med så hög halt lagerbärsolja är ovanligt och det är en av våra storsäljare.Vi rekommenderar varmt dessa tvålar.

  Vi har varit återförsäljare sedan länge, och är otroligt nöjda med både leverantören och produkten. Framförallt till våra psoriasis drabbade kunder, där vi ser att Eannas Aleppotvål gör stor nytta

  Samarbeten

  Noc Sweden
  Zero Waste Stockholm
  Rekokollen

  Teamet

  För oss handlar det om en familjetradition som bevarats under flera generationer och vi är fast beslutna om att föra denna tradition vidare.

  Eanna är ett svenskt företag som grundades 2020 för att möta den ökade efterfrågan på hållbara ekologisk kroppsvård och skönhetsprodukter. Vi tror på naturliga och hållbara produkter av hög kvalitet – utan kemikalier och tveksamma tillsatser. Eanna Aleppotvål är en av dessa!

  / Rebecca, Tarek, Juha & Nour

  rebecca killiner
  tarek hamou
  juha silventoinen
  nour fansa
  Varukorg
  Rulla till toppen